Verenigingsnieuws

Hieronder volg je de laatste updates van verenigingen aangesloten bij de OBM!

Ben jij een vereniging aangesloten bij de OBM, en wil je via deze weg een evenement van de vereniging promoten of ander leuk verenigingsnieuws delen? Stuur een mail naar redactie_pr@obmov.nl!

Benefietconcert op 2 juni 2024Muziekvereniging Excelsior Losser

Beste muziekliefhebber,

Hierbij willen we u uitnodigen voor ons concert op 2 juni om 15.00 uur in het Openluchttheater te Losser. Het is een benefietconcert waarvan de opbrengst ten goede komt aan KWF-kankerbestrijding.

Aan het concert nemen alle onderdelen van Excelsior deel. Daarnaast is zangsoliste Debby Mureau gecontracteerd voor dit concert. Zij zal worden begeleid door het orkest en enkele leden van de bekende coverband Waaz. Debby Mureau geniet landelijke bekendheid door het winnen van het AVRO-songfestival en ze is onder meer actief als jazz zangeres en stemcoach.

Het zal een afwisselend muzikaal programma worden. De presentatie van het concert is in handen van Cia Kroon, voormalig burgemeester van de gemeente Losser.

Om geld bijeen te brengen voor het KWF wordt een grootse loterij georganiseerd, met als hoofdprijs een tuinset van Hartman.

Wilt u genieten van dit mooie concert? De entree is € 15,00. Dit is tevens uw lot. Een extra lot kost € 10,00.  Indien u kaarten (en eventueel extra loten) wilt reserveren, kunt u dit kenbaar maken door te reageren op deze mail.

De trekking van de loterij zal plaatsvinden tijdens het concert en zal verricht worden door notaris Ronald Mollink.

We hopen u als toeschouwer te mogen verwelkomen op dit unieke concert.

Reacties zijn gesloten.